Apertura das instalacións para a visita dos stands.
A cargo do alumnado de 1º e 2º FP Básica Cociña e Restauración. Os profesores responsables son Alejandro Loimil e Isaac Martín. Realizaranse demostracións de Coctalaría sen Alcohol, decoración de froitas, montaxe de mesa e servizo de restaurante. Demostración de montaxe de alta cociña en miniatura: Canastilla salgada de froitos do mar, Galleta crujiente con produtos da horta e mouse de alioli, Piruletas de chocolate, patatillas e sal maldon, Gitanillos de xamón york e queixo en pan de leite, Miniburgues con vexetais, Muselinas de atún en pan galego, Popupurri de vexetais sobre blinis, Pescadiños de mar en escabeche tibio, Crema da horta con cochino serrano.
Interveñen:
Elena Casal Fenández. Árbitro 1ª División Feminina da Liga Ibredrola e Árbitro de 3ª Divisón Masculina
Rubén Ferrero Carballal. Árbitro de 1ª División de Futbol Sala
IES Gonzalo Torrente Ballester (no seu stand)
Concerto inaugural a cargo do CMUS Manuel Quiroga
Imparte: Kiko da Silva. Autor de BD, ilustrador, editor e director da Escola de Banda Deseñada e ilustración 0 Garaxe Hermético
A cargo dos alumnos da Asociación Juan XXIII (no seu stand)
Escola de Imaxe e Son de Vigo (no seur stand)
A cargo do alumnado de ZS Audioloxía Protésica. As profesoras responsables, Mariña Chaves e Rosa Mª Ureta. Realizaranse exploracións do oído mediante videotoscopia, medicións de ruido ambiental con sonómetros, demostración dunha impresión do oído.
Obra: Doentus Imaxinaribus (adaptación do peza 0 enfermo imaxinario, de Motiere). A cargo do alumnado de interpretación e Escenografía da Escola Superior de Arte Dramática de Galicia (ESAD)
Imparte: Rosanna López Salgueiro. Directora Xerente da Fundación Pública Galega da Formación para o Traballo. Xunta de Galicia.
* O programa non está pechado e pode sufrir variacións.